Invitació a la presentació en línia de «Totes les baranes dels teus dits»

Editorial Petròpolis es complau a convidar-vos a la presentació en línia del llibre Totes les baranes dels teus dits, de diversos autors, editat a cura de JM Tibau. El llibre recull les obres presentades a un concurs en línia realitzat al bloc Tens un racó dalt del món, en què els participants havien de crear un poema amb el vers «a la barana dels teus dits», que és el títol d’una obra del curador de l’edició.

La presentació es durà a terme en esta mateixa pàgina web el propvinent dilluns dia 10 d’agost a les 20.30 h. Podreu llegir el llibre en línia, descarregar-lo en pdf o bé comprar-lo en format paper.

Aquí teniu un targetó amb la invitació per si voleu fer-la còrrer per la xarxa i pels vostres contactes.

Us hi esperem!

14 respostes a «Invitació a la presentació en línia de «Totes les baranes dels teus dits»»

 1. Genial!

  Molt bona iniciativa.

  Jo també estaré molt atent.

 2. Ja he penjat l'apunt al meu blog per fer promoció d'aquesta genial idea

 3. Doncs jo també vaig a penjar-lo!

 4. moltes gràcies a tots per la difusió!

  però sobretot moltes gràcies als autors pels poemes (i al tibau per la idea i l'empenta): són unes petites joies!

 5. Ens veiem a la presentació!!

 6. Ja ho he penjat en el meu blog! Estic molt contenta.

 7. Certament, llegint les galeres em vaig emocionar als alguns poemes, de gent que ja puc que aprecio.
  Al meu bloc també hi es.
  Una iniciativa molt maca.
  Prenc nota!
  Fins dilluns!

 8. I jo també el penjo ara mateix! Gràcies!

 9. No hi faltarem . Endavant !
  Ja en faig propaganda al bloc !

 10. moltíssimes gràcies a tots per la il·lusió amb què heu acollit el projecte! ens trobem el dilluns!!!

 11. Ara! Ara em surt el codi! Ahir vaig passar i no hi havia forma!
  Us voldria donar les gràcies a tots, a tu J.M i a l'Editorial. Mai m'hagués pensat,tenir l'oportonitat de que em publiquessin res i menys la de rebre unes galerades per revisar!!! M'ha semblat com si fos una escriptora de veritat. Em vaig sentir com una mena de Mercè Rodoreda! Tu t'imagines? Important, important!
  Estic molt i molt contenta, molt, alhora que agraïda. Us dono les gràcies als dos, us felicito tant per la idea genial que va tenir del meu "profe" particular i, per la bona voluntat i entusiasme que l'Editorial Petròpolis ens ha regalat!
  Anna

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.